A zalaegerszegi RESTART Fesztivál hivatalos weboldala.
Programok

bodyArt

bodyArt

helyszín: Vizslapark
időpont: 2020. július 16. Vasárnap

A Slow mozgalom segít visszatalálni az élet természetes ritmusához, hogy lassúbb, nyugodtabb, tartalmasabb életet élhessünk a mai rohanó, stresszes világban. A Restart fesztiválhoz kapcsolódva most egy mozgásformán keresztül szeretnénk a tudatosságra felhívni a figyelmet. Mozogjatok Petrával és beszélgessetek egy jót velünk!

A bodyART® funkcionális tréning, amely segít a mindennapi életünkben használt mozgásminták könnyebb kivitelezésében. Mozgásanyagát tekintve a jógából veszi a fő elemeit, de találhatunk benne pilates, stretching és gerinctorna, gyógytorna gyakorlatokat is. Egyszerre tartalmaz erősítő-, és nyújtó hatású gyakorlatokat. Az egész rendszer a jin-jang elvén épül fel: a mozdulatokat mindig a belégzés-kilégzés ritmusára és tempójára végezzük, amely segíti az ellazulást, így a relaxáció és a tréning együttes hatását tapasztalhatjuk meg az óra során. A tudatos edzés mellett a test, lélek és szellem hármasságának harmóniáját adja.
A bodyART® edzéssel fejlődik az erő, hajlékonyság, egyensúlyérzék, kitartás, stabilitás, türelem, melyek olyan készségek és képességek, melyek a harmonikus mozgás és a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Július 16 vasárnap 18:00 óra Körsátor
Szeretettel várlak!
Kérlek, ha tudsz, hozz jógamatracot!