A zalaegerszegi RESTART Fesztivál hivatalos weboldala.
Programok

Recall Healing

Recall Healing

helyszín: Vizslapark
időpont: 2020. július 16. Vasárnap

„A Recall Healing® alkalmazásakor teljesen másképp állunk a kérdéshez. Az első és legfontosabb, amit meg kell értenünk, hogy testünk reakciója nem csupán következménye, tükre a belső világunknak, hanem tökéletes megoldás korábbi, megoldatlan problémáinkra – biológiai értelemben. Kulcsfontosságú, hogy ezt megértsük, hiszen egészen addig, amíg ennek a felismerésnek nem vagyunk birtokában, azt hihetjük, hogy testünk szándékunkkal ellentétes módon viselkedik, amikor megbetegszik, pedig valójában megoldatlan és elfojtott problémáinkra keresi a megoldást a rendelkezésére álló eszközök (azaz tudatalattink és szerveink) segítségével. Ráadásul mindig a lehető legtökéletesebb megoldással áll elő.

 

Ha szeretnénk megérteni testünk működését, saját nyelvén, a biológia nyelvén kell kommunikálnunk vele.

Amikor megjelenik a testünkben egy számunkra kellemetlen tünet, többféleképpen reagálhatunk tudatosságunk tükrében. Okolhatjuk a külső körülményeket és az ellenséges kórokozókat, vagy pedig figyelmünket belső világunkra irányítva kereshetjük a választ a kérdésre, hogy mit csinálhatunk rosszul, mire figyelmeztet a testünk. A Recall Healing® megfordítja a kérdést és a választ. A feltárás során a tünetekre tekintünk megoldásként, és azt a „kérdést” keressük, amire talán már nem is emlékszünk (nem is emlékezhetünk), amire az adott tünet biológiai értelemben tökéletes válaszreakciót jelenthet.

 

Tudattalan elménk folyamatosan összegzi az eddigi élettörténetünket, sőt, nem csupán a sajátunkat, hanem a felmenőinkét is. Amikor egy stresszhelyzet vissza-visszatér a család életében, testünk minden egyes sejtje azon kezd el munkálkodni, hogy megoldást találjon rá. Ez a folyamat, bár nem vagyunk rá tudatosak, minden pillanatban az agyunk irányításával történik: lelkünk az automatikus agy segítségével delegálja a megoldásra váró problémát az általa irányított szerveinknek. Belegondoltál már abba, hogy egy jól működő vállalatot és fizikai testünket egyaránt szervezetnek nevezzük a magyar nyelvben?”

Vizslapark, Nagysátor, vasárnap 10 óra

Kósi Klaudia