A zalaegerszegi RESTART Fesztivál hivatalos weboldala.
Programok

Vezetett kerékpáros túrák, három távon

Vezetett kerékpáros túrák, három távon

időpont: 2021. július 15. Szombat 09:00 | 10:00 | 11:00

Túrakiírás (40) Túrakiírás (60) Túrakiírás (80)

A 2017. július 13. 17:00 óra után leadott online nevezéseket már nem tudjunk elfogadni.

Az Egészség utcája a RESTART Fesztivál központi helyére került, ezért a túrák a kiírástól eltérően Zalaegerszeg, Dísz térről indulnak és oda érkeznek vissza.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 40 km-es távra az kiírásban feltüntetett létszám megtelt. Így a továbbiakban a 60 és a 80 km-re tudunk nevezést elfogadni. Köszönjük megértésetek! (2017. július 08. 11:00)

BIKE SAFE Országos kerékpár-regisztrációs program a RESTART FESZTIVÁLON

A kezdeményezés lényege, hogy egy regisztrációt követően a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető adatbázisba kerülnek. A regisztrációkor minden, a kerékpárra vonatkozó adat, információ rögzítésre kerül, amely egy későbbi bűncselekmény esetén megkönnyíti a hatóságok munkáját. A nyilvántartási rendszer segítségével beazonosíthatóvá válnak a kerékpárok és így azok nagyobb valószínűséggel visszakerülhetnek jogos tulajdonosaikhoz.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai Zalaegerszeg, Dísz téren 2017. július 15., 08.00.-12.00. óra között várják a program iránt érdeklődőket.

A programra hozzák magukkal kerékpárjukat, személyigazolványukat, lakcímkártyájukat (amennyiben még megvan a kerékpár papírjait). A regisztráció ingyenes. A regisztrációt meggyorsítja, ha a Bike Safe adatlapot előre kitöltve magukkal hozzák.  Bikesafe adatlap

Bike Safe Programról röviden

 

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

Indulhatsz több versenyen is, mutasd meg mit tudsz!

Eseménynaptár